در این دیدار، سرپرست اداره بهزیستی خوسف با همراهی مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) و مسئول مرکز مثبت زندگی این شهر ضمن گفتوگو با خانواده دارای ۳ فرزند معلول از نزدیک در جریان مسائل، نیازها و مشکلات آنها قرار گرفتند.
در ادامه، سرپرست خانواده نیز به بیان دغدغهها و درخواستهای خود پرداخته و راهکارهای لازم جهت بهبود شرایط زندگی وی مورد بررسی قرار گرفت.
اسماعیل رضازاده آبیز بیان داشت: این دیدار با هدف تقویت ارتباط مستقیم با مددجویان و ارزیابی میدانی خدمات ارائهشده انجام شد.
مسئولان مربوطه در پایان ضمن قدردانی از صبر و همراهی خانواده بر استمرار پیگیری مشکلات و تلاش برای رفع موانع موجود تأکید کردند.
لازم به ذکر است پیوست این دیدار یک عدد کپسول اکسیژن ۱۰ لیتری و یک بسته معیشتی جمعا به مبلغ ۶۶/۰۰۰/۰۰۰ میلیون ریال از سوی بهزیستی، و یک فقره کارت هدیه به ارزش ۲۰/۰۰۰/۰۰۰ریال از سوی کمیته امداد امام خمینی(ره) به این خانواده اهدا شد.
در راستای تحقق اهداف حمایتی و ارتقای کیفیت خدمات اجتماعی، انجام شد.
کد خبر 160376












نظر شما